Макрозообентос гидротехнических сооружений бухт Севастопольская и Камышовая - Витер, Т.В. (Екологічна безпека прибережної та шельфової зон та комплексне використання ресурсів шельфу, 2011)
Изучены таксономический состав, трофическая структура, количественные характеристики сообществ макрозообентоса в районе молов бухт Севастопольская и Камышовая. Отмечено, что численность и биомасса макрозообентоса на прилегающих к молам участках ниже, чем на удалении 90 м от них. Визначено видовий склад, трофічна структура, а також кількісні характеристики угруповань макрозообентосу в районi молiв бухт Севастопольська i Камишова. Вiдмiчено, що чисельнiсть та бiомаса макрозообентосу поблизу молiв нижче, нiж на видаленнi 90 м вiд них. Species composition, trophic structure and quantitative characteristics of macrozoobenthic communities near break walls of the Sevastopol Bay and Kamyshovaya Bay were studied. The abundance and biomass of macrozoobenthos were lower near breakwalls than those of 90 m apart.