Якимович Б. Україна та українці: події далекі і близькі: Вибрані праці - Стародубець, Г.М. (Український історичний журнал, 2015)
Рецензія на книгу: Якимович Б. Україна та українці: події далекі і близькі:
Вибрані праці. – Л.: Інститут українознавства
імені І.Крип’якевича НАН України, 2014. – 1086 с.