Ассманн А. Нові неприємності з культурою спогадів: Інтервенція - Мартинов, А.Ю. (Український історичний журнал, 2015)
Рецензія на книгу: Assmann A. Das neue Unbehagen an der Erinnerungskultur:
Eine Intervention. – München:
Verlag C.H.Beck, 2013 – 230 s.