Децентралізація управління як фактор забезпечення модернізації промисловості України - Кузьменко, Л.М.; Солдак, М.О. (Управління економікою: теорія та практика, 2015)
Досліджено питання ролі реформи децентралізації у забезпеченні модернізації промисловості в Україні. Визначено характерні проблеми і перспективи успішної модернізації в умовах децентралізації управління. Исследован вопрос роли реформы децентрализации в обеспечении модернизации промышленности в Украине. Определены характерные проблемы и перспективы успешной модернизации в условиях децентрализации управления. The question of the role of the decentralization reform in supporting of modernization of the industry in Ukraine is researched. The characteristic problems and prospects of successful modernization in conditions of decentralization of management is defined.