Удосконалення методики визначення ринкової вартості комерційного банку на основі дохідного підходу - Столяров, В.Ф.; Артеменко, Д.М. (Управління економікою: теорія та практика, 2015)
Запропоновано методичний підхід, завдяки якому недостатність регулятивного капіталу відповідатиме обсягу необхідної докапіталізації комерційного банку. Аналітично обґрунтовано відповідні алгоритми та методи статистичних розрахунків грошових потоків у прогнозному періоді. Розкрито суть методу дисконтування грошового потоку. Предложен методический подход, благодаря которому недостаточность регулятивного капитала будет соответствовать объему необходимой докапитализации коммерческого банка. Аналитически обоснованы соответствующие алгоритмы и методы статистических расчетов денежных потоков в прогнозном периоде. Раскрыта суть метода дисконтирования денежного потока. The methodical approach, whereby insufficient regulatory capital meet the volume required capitalization of commercial banks. Analytical reasonably appropriate algorithms and methods for statistical calculations of cash flows during the forecast period. The essence of discounted cash flow method.