Рефлексивные модели поведения агентов управления в процессе проявления стадности на предприятии - Турлакова, С.С. (Управління економікою: теорія та практика, 2015)
Отмечено наличие проявлений стадного поведения в процессе взаимодействия агентов управления на предприятиях. Рассмотрены соответствующие рефлексивные модели поведения агентов. Описаны основные параметры взаимодействий с учетом проявления стадности в поведении, составлены функции рефлексивного выбора агентов управления. Определена необходимость рефлексивного управления процессом принятия решений агентов на предприятиях в рамках описанных параметров и моделей. Відзначено наявність проявів стадної поведінки у процесі взаємодії агентів управління на підприємствах. Розглянуто відповідні рефлексивні моделі поведінки. Описано основні параметри взаємодій з урахуванням проявів стадності у поведінці, побудовано функції рефлексивного вибору агентів управління. Визначено необхідність рефлексивного управління процесом прийняття рішень агентів на підприємствах у рамках визначених параметрів та моделей. It was noted the presence of manifestations of herd behavior in the interaction management agents in the enterprise. Having considered the relevant reflexive behaviors of agents. The basic parameters of interactions based on manifestations of herd behavior, composed of reflexive function selection of control agents. The necessity of a reflexive process control decision-making agents in enterprises within the described parameters and models.