Реклама автомобилей Mercedes-Benz: принципы и составляющие - Белова, А.Д.; Васильева, О.А. (Центр наукових досліджень та викладання іноземних мов НАН України, 2008)
Стаття присвячена дослідженню сучасного рекламного дискурсу на матеріалі рекламної продукції автомобілів Мерседес-Бенц. Аналізуються найбільш популярні та ефективні аргументативні прийоми, нові термінологічні утворення, графічні іновації. та комунікативні стратегії. The article considers modern approaches to advertising automobiles, namely the communicative strategies, terminology, new graphical decisions, argumentation characteristics.