Світ після 2 вересня 1945 р. - Віднянський, С.В.; Мартинов, А.Ю. (Український історичний журнал, 2015)
Розглядаються всесвітньо-історичні аспекти завершення Другої світової війни.
Висвітлюються питання значення Нюрнберзького й Токійського трибуналів над
військовими злочинцями для морально-політичного запобігання воєнним злочинам. The article is based on a wide range the world historical experience of the end of the
World War II. An important role in the study is historical aspects of Nurnberg and
Tokyo Tribunals for military criminals in the currents context.