Вілкул Т. Літопис і хронограф: Студії з текстології домонгольського київського літописання - Домбровський, Д. (Український історичний журнал, 2015)
Рецензія на книгу: Вілкул Т. Літопис і хронограф: Студії з текстології
домонгольського київського літописання. –
К.: Інститут історії України НАН України, 2015. – 518 с. Переклад із польської мови – Надія Гончаренко (Київ).