Patrimonium: Студії з ранньомодерної історії Центрально-Східної Європи. – Т.I: Ранньомодерна людина: Простір – влада – право XVI–XVIII ст. - Гарасимчук, М.Є. (Український історичний журнал, 2015)
Рецензія на книгу: Patrimonium: Студії з ранньомодерної історії Центрально-
Східної Європи. – Т.I: Ранньомодерна
людина: Простір – влада – право XVI–
XVIII ст. / За ред. В.Михайловського,
Я.Століцького. – К.: Laurus; Краків: Historia Iagellonica, 2015. – 408 с.