Всеукраїнський круглий стіл «Ранньомодерна Україна: проблеми термінології та уніфікації понятійного апарату» - Газін, В.В. (Український історичний журнал, 2015)
Захід відбувся 21 травня 2015 р. на базі історичного факультету Кам’янець-Подільського національного університету імені І.Огієнка.