Темченко А. Традиційні мантичні практики: архаїка знакової системи - Драч, О.О. (Український історичний журнал, 2016)
Рецензія на книгу: Темченко А.І. Традиційні мантичні практики: архаїка знакової системи. – Черкаси: ІнтралігаТОР, 2015. – 112 с.