Інвестиційна активність промислових підприємств України - Щерба, А.О. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2015)
Досліджено теоретичні основи інвестиційної діяльності та інвестиційну активність промислових підприємств України. Розглянуто структуру та динаміку розподілу капітальних інвестицій за видами промислової діяльності в Україні за 2010-2014 рр. Виявлено основні причини зниження інвестиційної активності в українській економіці. Охарактеризовано шляхи покращення інвестиційної активності. Исследованы теоретические основы инвестиционной деятельности и инвестиционная активность промышленных предприятий Украины. Рассмотрена структура и динамика распределения капитальных инвестиций по видам промышленной деятельности в Украине за 2010-2014 гг. Выявлены основные причины снижения инвестиционной активности в украинской экономике. Охарактеризованы пути улучшения инвестиционной активности. The theoretical basis of investment activity and investment activity jo industrial enterprises in Ukraine are researched. Structure and dynamic of distribution of capital investments of industrial activity in Ukraine for 2010-2014 are considered. The main reasons of investment activity decreasing in Ukrainian economy are identified. The ways of industrial activity improving are characterized.