Нормативно-правове забезпечення спільної розробки вугільних родовищ державними та приватними підприємствами - Фокіна, І.В. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2015)
Проаналізовано нормативно-правову базу, що регулює співпрацю між державою та приватним бізнесом. Розроблено положення щодо вдосконалення законодавства про державно-приватне партнерство. Проанализирована нормативно-правовая база, регулирующая сотрудничество между государством и частным бизнесом, Разработаны положения по совершенствованию законодательства о государственно-частном партнерстве. Regulatory framework that regulate cooperation between the state and private business is analyzed. Propositions to improve legislation on public-private partnership are designed.