Методи аналізу ефективності реалізації інвестиційних проектів інтегрованих структур - Стрєльніков, Р.М. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2015)
Розглянуто методи аналізу ефективності інвестиційних проектів, спрямованих на відновлення, модернізацію або створення основних фондів групи підприємств. Вивчено питання дисконтування грошових потоків, що генеруються інвестиційним проектом. Досліджено форми аналізу ефективності діяльності дочірніх підприємств інтегрованих структур. Рассмотрены методы анализа эффективности инвестиционных проектов, направленных на обновление, модернизацию или создание основных фондов группы предприятий. Изучены вопросы дисконтирования денежных потоков, генерируемых инвестиционным проектом. Исследованы формы анализа эффективности деятельности дочерних предприятий интегрированных структур. We considered the methods for analyzing the effectiveness of investment projects, which aimed at restoring, upgrading or creation of assets of enterprises. We studied the issues of discounted cash flow generated by the investment project. Forms of analysis performance of subsidiaries integrated structures are researched.