Поглиблення науково-технічного співробітництва між Європейським Союзом та Україною (інформаційний день Об’єднаного дослідницького центру Європейської комісії) (Вісник НАН України, 2016)
14—15 вересня 2016 р. у Великому конференц-залі НАН України в рамках
розвитку науково-технічного співробітництва між Європейським Союзом
та Україною Об’єднаний дослідницький центр Європейської комісії спільно з Національною академією наук України провели інформаційний день
Об’єднаного дослідницького центру. Під час заходу було підписано Рамкову
угоду з підтримки дослідницької діяльності між Генеральним директоратом Об’єднаного дослідницького центру і НАН України. Головна мета інформаційного дня — презентація можливостей, які відкриваються перед
українськими науковцями при поглибленні співпраці з Об’єднаним дослідницьким центром.