75-річчя члена-кореспондента НАН України І.П. Григорюка (Вісник НАН України, 2016)
24 жовтня 2016 р. виповнилося 75 років доктору біологічних
наук, професору, академіку АН вищої школи України, заслуженому діячу науки і техніки України, лауреату Державної премії
України, кавалеру ордена «За заслуги» ІІІ ст., члену-кореспонденту НАН України Івану Панасовичу Григорюку.