70-річчя члена-кореспондента НАН України К.О. Гогаєва (Вісник НАН України, 2016)
5 жовтня виповнилося 70 років відомому вченому-матеріалознавцю, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, доктору технічних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Казбеку Олександровичу Гогаєву.