Із зали засідань Президії НАН України (12 жовтня 2016 року) (Вісник НАН України, 2016)
На засіданні Президії НАН України 12 жовтня 2016 р. розглядалися такі питання:
• про стан та перспективи
наукових досліджень і розробок у
зоні відчуження Чорнобильської
АЕС (доповідачі — член-кореспондент НАН України
Г.В. Лисиченко і В.В. Петрук); • про стан та перспективи
фундаментальних і прикладних досліджень на прискорювачі
електронів (мікротроні) М-30
(доповідач — доктор фізико-математичних наук В.Т. Маслюк); • про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними грамотами НАН України і
Центрального комітету профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); • кадрові та поточні питання.