75-річчя академіка НАН України В.К. Задіраки (Вісник НАН України, 2016)
12 листопада 2016 р. виповнюється 75 років відомому вченому
в галузі обчислювальної та прикладної математики, академіку
НАН України Валерію Костянтиновичу Задіраці.