60-річчя члена-кореспондента НАН України М.В. Скок (Вісник НАН України, 2016)
19 листопада виповнюється 60 років доктору біологічних наук, професору, лауреату премії ім. І.І. Мечникова НАН України, члену-кореспонденту НАН України Марині Володимирівні Скок.