М. К. Ковальов – керівник Чернігівського учительського інституту (1950 – 1953 рр.) - Боровик, А. (Сiверянський лiтопис, 2016)
Стаття присвячується маловідомим сторінкам історії Чернігівського учительського інституту періоду початку 50-х років ХХ ст. Мова йде про управління навчальним закладом М. К. Ковальовим. Статья посвящена малоизвестным страницам истории Черниговского учительского института периода начала 50-х годов ХХ ст. Речь идёт об управлении учебным заведением Н. К. Ковалёвым. The article deals with little-known pages of history of Chernihiv teachers’ institute in a period of the early 50thyears of XX century. It was a time of N. K. Kovalyov’ managing of institute.