Знахідка черепа Ursus arctos (Carnivora, Ursidae) в алювії р. Сула - Ковальчук, О.М. (Вестник зоологии, 2013)
Находка черепа Ursus arctos (Carnivora, Ursidae) в аллювии р. Сула. Ковальчук А. Н. — Приведено описание находки черепа самки бурого медведя, обнаруженного в аллювиальных отложениях р. Сула в окрестностях Недригайлова Сумской обл. в августе 2008 г. The article provides a broad description of the skull of female of the brown bear, which was found in the alluvial sediments of the Sula river in vicinities of Nedrigajlov (Sumy region) in August 2008. Щиро вдячний І. К. Абаровському та І. В. Скрипченку за надану інформацію про знаходження черепа, а також М. П. Книшу, Д. В. Іванову та Ю. М. Проскурняку за цінні вказівки під час інтерпретації решток і О. М. Козлову, В. М. Федоровій та Ю. Р. Безуглій за допомогу в технічній підготовці рукопису.