З нових документів до історії Сіверщини (друга половина ХVІІ– ХVІІІ ст.) (частина 3) - Мицик, Ю.; Тарасенко, І. (Сiверянський лiтопис, 2016)
У публікації представлені віднайдені в архівах документи І. Скоропадського,
Д. Апостола та старшин. В публикации представлены найденные в архивах документы І. Скоропадського,
Д. Апостола и старшин. In publications presented documents of І.Skoropadskij, D.Apostol and petty officers.