Чернігівський державний історико-культурний заповідник у 1929-1933 роках: невідомі документи з діяльності - Рига, Д. (Сiверянський лiтопис, 2016)
У статті мова йде про нові виявлені документи з історії діяльності Чернігівського
державного історико-культурного заповідника в архівних установах м. Києва. В статье речь идет о новых документах из истории деятельности Черниговского государственного историко-культурного заповедника, обнаруженных в архивных
учреждениях г. Киева. In this article we are talking about the new discovered documents on the history of the
Chernihiv State Historical-Cultural Reserve archival institutions in the city Kyiv.