Особовий фонд Дмитра Панасовича Бочкова у Державному архіві Чернігівської області - Гейда, О. (Сiверянський лiтопис, 2016)
Стаття присвячена характеристиці структури, складу та змісту особового
фонду Дмитра Панасовича Бочкова (1887 – 1982 рр.), а також історії його передачі
до Державного архіву Чернігівської області. Подано джерелознавчий аналіз рукописної, документальної та епістолярної колекцій та їхні інформативні можливості для дослідження біографії та наукової діяльності Д. Бочкова. Статья посвящена описанию структуры, состава и содержания личного
фонда Дмитрия Афанасиевича Бочкова (1887 – 1982 рр.), а также истории его
передачи в Государственный архив Черниговской области. Проанализирован потенциал рукописных, документальных и эпистолярных источников коллекции и их информационные возможности для изучения биографии и научной деятельности
Д. Бочкова. This article is dedicated to description of the structure, composition and content of the
personal fund of Dmytro Panasovytch Bochkov (1887 – 1982) and to the history of its
transfer to the State archive of Chernihiv region. Analyses of the potential of hand-written,
documentary and epistolary sources of the collection and of its informational capacity for
studying of the biography and science activity of D. Bochkov is given.