Про соціально-економічне становище Остерщини 1920-1921 рр. - Пиріг, П.; Конопля, Ю. (Сiверянський лiтопис, 2016)
У статті на основі використання неопублікованих архівних матеріалів висвітлюються суттєві моменти аграрних перетворень, промислового і ремісничого розвитку Остерщини в 1920-1921 рр. В статье на основе использования неопубликованных архивных материалов
освещаются существенные моменты аграрных преобразований, промышленного и
ремесленного развития Остерщины в 1920-1921 гг. The article highlights the problems of agrarian changes, industrial and craft development
of Oster region in 1920-1921.