Некролог. Гагін Віктор Іванович (Сiверянський лiтопис, 2016)
15.08.2016 помер член Національної спілки краєзнавців України, відомий дослідник історії Буринщини, автор численних книг та публікацій, у тому числі в «Сіверянському літописі», Віктор Іванович Гагін.