Метафоричний динамізм у контексті українського поетичного слова: спроба наукового осмислення - Маленко, О. (Культура слова, 2012)
Рецензія на книгу: Лариса Кравець. Динаміка метафори в українській поезії ХХ століття: монографія. — К.: Видавничий центр "Академія", 2012. — 416 с.