Розрахункове визначення залишкового ресурсу ротора турбіни з використанням різних коефіцієнтів запасу - Шульженко, М.Г.; Гонтаровський, П.П.; Глядя, А.О.; Пожидаєв, О.В. (Проблемы машиностроения, 2011)
Рассматриваются вопросы определения поврежденности от ползучести и малоцикловой усталости, оценки остаточного ресурса ротора турбины. Проводится сравнение результатов расчетов остаточного ресурса ротора турбины при использовании разных коэффициентов запаса. Розглядаються питання визначення пошкодженості від повзучості і малоциклової втоми, оцінки залишкового ресурсу ротора турбіни. Проводиться порівняння результатів розрахунків залишкового ресурсу ротора турбіни з використанням різних коефіцієнтів запасу. Problems of determination of defects from creeping and low-cycle fatigue, residual life evaluation of a turbine rotor are considered. Comparison of residual life calculation results of a turbine rotor applying different assurance coefficients is being carried out.