Минимизация канцерогенной опасности энергоустановок - Канило, П.М.; Шубенко, А.Л. (Проблемы машиностроения, 2011)
Проанализировано влияние различных видов углеводородных топлив, в том числе высокоароматизированных, а также качества организации их сжигания на канцерогенность отработавших газов. Изложены основы минимизации экологоканцерогенной опасности топливосжигающих установок. Проаналізовано вплив різних видів вуглеводневих палив, у тому числі високоароматизованих, а також якості організації їх спалювання на канцерогенність відпрацьованих газів. Викладено основи мінімізації екологоканцерогенної небезпеки паливоспалюючих установок. Influence of various kinds hydrocarbonic fuels, including high-aromatic fuels, and also qualities of the organization of their burning on carcinogenicity of the exhausted gases is analysed. Bases of minimization cancerogenic dangers of power units installations are stated.