Опановуємо мовознавчу науку - Коць, Т. (Культура слова, 2013)
Рецензія на книгу: Лінгвістичний аналіз тексту: словник термінів / / Голянич М. І., Іванишин Н. Я., Ріжко Р. Л., Стефурак Р. І. /: за редакцією М. І. Голянич. — Івано-Франківськ: Сімик, 2012. — 392 с.