Археологічна розвідка в Казанківському районі Миколаївської області - Гребенніков, В.; Гребенніков, Ю. (Емінак, 2007)
У статті автори висвітлюють історію та результати археологічних розвідок у Казанківському районі Миколаївської області у другій половині ХХ ст. Зокрема вони представляють повний перелік зафіксованих археологічних об’єктів вказаного району, кургани, плями та поселення. До статті додається археологічна карта. In the article the authors describe the history and the results of the archeologically surveys in Kazankivskiy district of Mykolayiv region in the second part of XX century. They present the full list of the subjects of archeologically researches found in the mentioned district, kurgans, spots and settlements. Archeologically map is attached to the article.