Інтернет-ресурси як джерела інформації з родинної історії польських аристократів Потоцьких - Кривошея, І. (Емінак, 2007)
В контексті розвитку нового напряму історичних знань – історичної інформатики, Всесвітня павутина (Internet) набуває особливого значення, як джерело інформації для історика. У статті подано огляд польських, українських та російських Інтернет-ресурсів щодо висвітлення історії та генеалогії польського аристократичного роду Потоцьких. In a context of development of a new direction of historical knowledge - historical computer science, World Wide Web (Internet) gets special value, as a source of the information for the historian. In article the review of the Polish, Ukrainian and Russian Internets-resources concerning presentation of a history and genealogy of the Polish aristocratic family of Pototskys is submitted.