Проблема гендерної рівності у практичній політиці: скандинавський досвід - Балягузова, О. (Емінак, 2007)
У статті досліджується проблема гендерної рівності і рівних можливостей у сфері практичної політики. Автор аналізує скандинавський досвід квотування та вивчає можливості його запозичення для української політики. In the article the problem of gender equality and equal possibilities is probed in the field of practical policy. The author analyses experience of quota in Nordic countries and studies possibilities of his borrowing for the Ukrainian policy.