Державний суверенітет в умовах глобалізації - Седляр, Ю.; Савчак, Н. (Емінак, 2007)
Автори розкривають теоретичні проблеми збереження державного суверенітету у сучасних геополітичних змінах. Висувається ідея необхідності перегляду сутності поняття «суверенітет», для пристосування даної категорії до умов глобалізації. Authors reveal theoretical problems of preservation of the state sovereignty in modern geopolitics’ changes. The idea of necessity of revision of essence of concept «sovereignty», for the adaptation of the given category to conditions of globalization is offered.