Міжнародний імідж Китаю в умовах структурування системи міжнародних відносин постбіполярного періоду - Шевчук, О. (Емінак, 2007)
У статті здійснена спроба визначення основних зовнішніх та внутрішніх детермінуючих
факторів щодо модернізації позиціонування КНР у системі міжнародних відносин постбіполярного періоду. In this article was made an attempt of definition of fundamental external and inner determinate factors toward modernization of positioning of Chinese People’s Republic (CPR) in the system of international relation of postbeopolaty’s period.