Transition radiation of the cylindrical electron bunch at the sharp vacuum-plasma border - Kelnyk, O.I.; Tyazhemov, V.K. (Вопросы атомной науки и техники, 2003)
Transition radiation of the cylindrical electron bunch moving through the border between the vacuum and isotropic plasma semi-spaces is studied. Radiation patterns’ frequency dependencies, integrated radiated power and total radiated energy are calculated. Досліджено перехідне випромінювання циліндричного електронного згустку, що проходить через межу поділу вакууму та ізотропної плазми. Розраховано залежність діаграми спрямованості випромінювання від його частоти, а також інтегральну потужність та повну енергію випромінювання. Исследовано переходное излучение цилиндрического электронного сгустка, проходящего через границу раздела вакуума и изотропной плазмы. Рассчитана зависимость диаграммы направленности излучения от его частоты, а также интегральная мощность и полная энергия излучения.