Spatial and time dynamics of non-linear vortices in high-current plasma lens - Goncharov, A.A.; Maslov, V.I.; Onishchenko, I.N.; Stomin, V.L.; Tretyakov, V.N. (Вопросы атомной науки и техники, 2003)
The spatial shape and non-linear dynamics of vortices in the high-current plasma lens have been investigated. Досліджені властивості і збудження вихорів в електростатичній плазмовій лінзі, що призначена для фокусування сильнострумових іонних пучків. Исследованы свойства и возбуждение вихрей в электростатической плазменной линзе, предназначенной для фокусировки сильноточных ионных пучков.