Relativistic electron beam reflection from the plasma boundary - Barchuk, S.V.; Egorov, A.M.; Maslov, V.I.; Onishchenko, I.N.; Skorobagatko, G.A. (Вопросы атомной науки и техники, 2003)
The spatial distribution of the electrical field, accompanying reflection of the relativistic electronic bunch from the plasma boundary, has been investigated. Теоретично досліджена просторова структура електричного поля при явищі відбиття релятивістського електронного пучка кінцевої довжини і малого радіуса від межі плазма-вакуум, що спостерігається експериментально. Теоретически исследована пространственная структура электрического поля при экспериментально наблюдаемом явлении отражения релятивистского электронного пучка конечной длины и малого радиуса от границы плазма-вакуум.