Михайло Драгоманов про життя і творчість Миколи Костомарова - Захарченко, В. (Емінак, 2007)
Прослідковується думка відомого українського ідеолога національного руху Михайла
Драгоманова про визначного громадського діяча та історика Миколу Костомарова.
Аналізуються рецензії та відзиви М. Драгоманова про історіографічний спадок Костомарова. The idea of the known Ukrainian ideologist of national movement of Michael Dragomanova
about outstanding public by the figure and historian Mykola Kostomarov is traced. Reviews and M. Dragomanova's responses about Kostomarov's historiography heritage are analyzed.