Маргінальність як риса українського соціокультурного типу - Ємельянова, І. (Емінак, 2007)
Автор звертається до проблеми маргінальності, розкриває багатоаспектність та
міждисциплінарність даної категорії. Поглиблене дослідження та аналіз феномену
маргінальності українського соціокультурного типу дає змогу осмислити сучасні українські реалії. An author addresses the problem of marginality, which exposes multidimensional features of this category. Deep research and analysis of the marginality phenomenon enables to be comprehended in the modern Ukrainian reality.