Археологічні розвідки на території лівого берегу Тилігульського лиману - Філатов, Д. (Емінак, 2007)
В статті наводяться результати розвідок лівого берегу Тилігульского лиману Миколаївською комплексною археологічною експедицію. Робиться спроба попереднього аналізу основних археологічних артефактів. У науковий обіг вводиться новий матеріал для детальнішого вивчення історичного розвитку регіону Степового Побужжя. In the article the results of exploring leftshore of Tiligul lagoon of Mykolayiv complex archaeological expedition are presented. It is done attempts of previous analysis of main archaeological artifacts. Introduction to the scientific use of new materials is for more detailed study of historical development of region of Steppe Pobuzhzhya.