Наші презентації (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
Володимир Винниченко: у пошуках естетичної, особистої і суспільної гармонії: Збірник статей. – Нью-Йорк, 2005. — 290 с. / Українська Вільна Академія наук у США; Комісія дослідження життя і творчості Володимира Винниченка. Іван Дзюба — талант і доля: Біобібліографічний нарис. – К.: ВАТ “Видавництво “Київська правда”, 2005. — 127 с. Ігор Лімборський. Європейське та українське Просвітництво: незавершений аспект? Реінтерпретація канону і спроба компаративного аналізу літературних парадигм. — Черкаси: ЧДТУ, 2006. — 363 с. Григорій Сковорода і загадковість присутности (Матеріали конференції, присвяченої 280-річчю від народження Григорія Сковороди). — Львів, 2005. — 138 с./ Наукове товариство ім. Тараса Шевченка у Львові, філологічна секція. Праці сесій, конференцій, симпозіумів, “круглих столів” НТШ. Т.14. Ю.М.Кочубей, Е.Г.Циганкова. Орієнтальне мистецтвознавство в Україні в 20 —30-х рр. ХХ ст. В.М.Зуммер (1885 — 1970). — К.: ВД “Стилос”, 2005. — 316 с. Ярослав Голобородько. Апокатастасис “Господніх зерен (Рефлексії над книгою Григорія Гусейнова)”. — Х., Видавнича група “Основи”, 2005. — 88 с. “Зеновія Франко: Статті. Спогади. Матеріали.”Упоряд. Марія Вальо. — Львів, 2003. Київська Русь (ІлюZія). 7514 (2006). — Кн. 2 Критика. — 2006. — Число 6. Кур’єр Кривбасу. — 2006. — № 198 (травень).