Synchrotron radiation from the NESTOR storage ring - Karnaukhov, I.M.; Moskalets, N.V.; Shcherbakov, A.A. (Вопросы атомной науки и техники, 2007)
The main characteristics of synchrotron radiation from the generator X–ray NESTOR are presented. NESTOR is a New Electron Storage Ring with electron energy from 40 up to 225 MeV and circumference 15.418m. Areas of application of photon beams from infrared up to vacuum ultraviolet region are considered in the work. Приведено основні характеристики синхротронного випромінювання генератора рентгенівського випромінювання НЕСТОР. НЕСТОР - це новий нагромаджувач електронів з енергією від 40 до 225 МеВ та з периметром 15.418 м . Розглянуто області застосування пучків фотонів у діапазоні від інфрачервоного до вакуумного ультрафіолетового випромінювання. Приведены основные характеристики синхротронного излучения генератора рентгеновского излучения НЕСТОР. НЕСТОР - это новое электронное накопительное кольцо с энергией электронов от 40 до 225 МэВ и с периметром 15.418 м. Рассмотрены области применения пучков фотонов в диапазоне от инфракрасного до вакуумного ультрафиолетового излучения.