“Коронація слова” 2005 — 2006 (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
16 червня 2006 року відбулась урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського літературного конкурсу романів, кіносценаріїв та п’єс “Коронація слова” 2005 — 2006 у приміщенні Київського академічного театру оперети.