Про ідейні пошуки Миколи Гоголя - Михед, П. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2007)
Рецензія на книгу: Kosciolek Anna. Wybrane fragmenty z korespondencji z przyjaciolmi: o ideowych poszukiwaniach Mikolaja Gogola. – Torun, 2004. – 180 s.