Матеріальне забезпечення народних училищ Херсонської губернії (1861-1917 рр.) - Мінц, М. (Емінак, 2007)
У статті розглядається питання забезпечення народних училищ Херсонської губернії
шкільними меблями у другій половині ХІХ – на початку ХХ ст. The article deals with the process of providing people’s schools of Kherson’s gubernia with
school furniture in the second half of XIX – the beginning of XX century.