Японсько-німецькі відносини у 1939-1941 рр. - Убійко, Н. (Емінак, 2008)
У даній статті, автор вважає за доречне розглянути досить актуальну тему – взаємовідносини Японії та Німеччини напередодні та на початку другої Світової війни.
Розкрити причини їх союзу та розвиток. Також головною ціллю є розкрити значення цього тандему для майбутніх міжнародних подій. В данной статье, автор считает необходимым рассмотрение довольно актуальной
темы – взаимоотношений между Японией и Германией накануне и в начале второй Мировой войны. Раскрыть причины их союза и развитие. Также главной целью является анализ значения этого тандема для будущих международных событий. In this article, the author considers necessary consideration enough vital topic – mutual relations between Japan and Germany the day before and in the Second World War beginning. To open the reasons of their union and development. Also an overall objective is the analysis of value of this tandem for the future international events.