Ремісниче навчання у початкових школах Херсонської губернії (1861-1917 рр.) - Мінц, М. (Емінак, 2008)
У статті розглядається питання розвитку ремісничого навчання у початкових школах
Херсонської губернії у другій половині ХІХ – на початку ХХ ст. В статье рассматривается вопрос развития ремесленного обучения в начальных школах Херсонской губернии во второй половине ХІХ – в начале ХХ ст. The article considers the development of professional education in elementary schools of Kherson Hubernia in the second half of the XIXth – beginning of the XXth century.